Skanderborg Skakklub

   
     
  Forside Info Kalender Skoleskak Resultater Presse Medlem Links
 
DM i holdskak afgøres i Skanderborg Pressemeddelse af 25. februar 2014
I weekenden 8. -9. marts afgøres det hvem der bliver danmarksmester i holdskak. Der spilles dobbeltrunde, om lørdagen fra kl. 14 og om søndagen fra kl. 10. De ti deltagende hold, hver med 8 mand, spiller de to afgørende kampe på Morten Børup Skolen i Skanderborg. Regerende danmarksmester er Team Nordea Skanderborg, som også i år har gode chancer for at erobre mesterskabet. Det bliver i hård kamp med Brønshøj, idet Skanderborg på førstepladsen kun har et halvt point mere end Brønshøj. Det flasker sig så heldigt at disse to hold skal mødes i sidste runde om søndagen, og denne kamp bliver uden tvivl afgørende for hvem der slutter på førstepladsen. Outsider er Jetsmark, som med et par store sejre i de sidste to runder kan blande sig i topstriden.

Praktiske oplysninger til pressen:

Det vil glæde både Dansk Skak Union og Skanderborg Skakklub, og desuden alle skakinteresserede, hvis der bliver god pressedækning af begivenheden, både af TV og den trykte presse.

Aftaler om reportage, interview, fotografering m.v. træffes med Skanderborg Skakklubs formand, Anders Haarup, tlf. 86 51 09 18 og 30 37 80 19, mail abh@codan.dk