Skanderborg Skakklub

Forside Info Kalender Skoleskak Resultater Presse Medlem Links

Skoleskakstævne i Rask Mølle Pressemeddelse af 23. februar 2014
Lørdag valgte 10 elever fra Niels Ebbesen Skolen at deltage i et stort skakstævne i Rask Mølle, et led i vinterens grand prix stævner.

Fra begyndelsen af sæsonen bliver man placeret efter alder, men hvis man viser god styrke, rykker man højere op. På den måde er 9-årige Jonas Bjerre nået op i øverste gruppe, som han vandt med maksimumpoint 5, og han vandt dermed Rask Mølle Mesterskabet.

I E-gruppen var Mikkel Grue den helt store pointsluger. Mikkel har i lang tid spillet meget godt og været næsten lige ved. Denne gang gjorde han arbejdet færdigt og vandt 12 af 14 partier, 3 point mere end andenpladsen, vandt pokal og oprykning. Frida Christiansen fandt også de rigtige toner frem og fik en flot 5. plads og medfølgende sølvtøj.

Rask Mølle er et rigtigt hyggested at gæste. Det har åbenbart smittet af på de øvrige syv deltagere, der alle sammen sluttede med et middelresultat.