Skanderborg Skakklub

   
     
  Forside Info Kalender Skoleskak Resultater Presse Medlem Links
 
Festligt 90 års jubilæum i Skanderborg Skakklub Pressemeddelse af 2. juni 2013
Skanderborg Skakklub blev stiftet i 1923 og runder dermed de 90 år! Det blev fejret med en vellykket jubilæumsfest lørdag. Ved sådan en lejlighed er medlemmernes partnere inviteret med, og det gjorde naturligvis dagen ekstra festlig! Programmet var fantasifuldt: Først en sejltur med Dagmar i det fantastiske sommervejr; derefter en bowlingturnering (Ja, du læste rigtigt: Det var ikke skak, men bowling!). Efter denne kraftpræstation trængte man til mad og drikke, og her var bestyrelsen vært ved et lækkert pølsebord.

Formanden Anders Haarup holdt en tale, hvori han udtrykte glæde over den ånd og gode stemning der hersker i klubben, ligesom han var glad for den fremgang klubben har haft i de senere år. Søren Westergaard fremsatte pæne ord til bestyrelsen for dens udmærkede arbejde for klubbens trivsel. Asger J Andersen berettede om hovedtræk af klubbens historie, og Mads Andersen fik fra en sponsor overrakt en præmie for sine fornemme resultater i diverse turneringer.

Endelig havde bestyrelsen en overraskelse i ærmet, idet den havde besluttet at udnævne Asger J. Andersen til æresmedlem af klubben, begrundet med hans indsats for skakklubben i de 43 år han foreløbig har været medlem!